Όροι Παραγγελιών

 

Τρόποι Αγορών.

  1. Τηλεφωνικά στο αριθμό 2109224190
  2. On line μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Αποστολές Παραγγελιών
Μετά την λήψη της παραγγελίας συνήθως  σε 35-45''  και για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μεταξύ των ωρών 13:00 - 23.30 από Τρίτη έως Κυριακή.

Πληρωμή Παραγγελιών
Κατά την παράδοση της παραγγελίας. Για τις online αγορές παρέχεται και η δυνατότητα για πληρωμή μέσω κάρτας visa , mastercard . Η ελάχιστη παραγγελία είναι 10€

Ασφάλεια συναλλαγών για τις on-line πληρωμές
Οι πληρωμές που γίνονται on-line πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Τράπεζας Eurobank. Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την  Τράπεζα Eurobank . Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση της χρεώσεως. Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).

ΟΡΟΙ ΟΝ LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Στις παραγγελίες που υποβάλλονται ηλεκτρονικά ισχύουν όλοι οι όροι παραγγελίας που ισχύουν γενικά κατά τον χρόνο υποβολής της παραγγελίας και ειδικότερα για οn line παραγγελία ισχύουν σήμερα τα ακόλουθα.
Όταν αποστείλετε την παραγγελία σας, εμφανίζεται μήνυμα ότι «Η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί με επιτυχία. Σύντομα θα λάβετε email επιβεβαίωσης». Εφόσον λάβετε το επιβεβαιωτικό email, η παραγγελία σας βρίσκεται ήδη σε στάδιο παραγωγής

  • Σε περίπτωση τυχόν ελλείψεων προϊόντων, θα κληθείτε τηλεφωνικά από το αρμόδιο τμήμα του Τηλεφωνικού Κέντρου.
  • Αλλαγή ή ακύρωση μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν γίνεται δεκτή.
  • Δεν μπορείτε να πληρώσετε με ticket restaurant.
  • Οι προσφορές μπορεί να αλλάξουν ανάλογα με τις εκάστοτε προωθητικές ενέργειες, που εφαρμόζουμε.
  • Εξυπηρετούμε από τις 13,00 μ.μ. έως τις 23:30 μ.μ. Η παράδοση παραγγελίας που έχει γίνει πριν τις 23,30 μ.μ., πραγματοποιείται έως τις 24:30 μ.μ.
  • Χρονικά προγραμματισμένες παραγγελίες δεν εκτελούνται. Σε περίπτωση υποβολής παραγγελίας μεταξύ 23:31 έως 12:59, αυτή θα προωθηθεί για εκτέλεση με την έναρξη λειτουργίας του Τηλεφωνικού Κέντρου.